Vopsea par zone intime Roz

/layout/standard/images/fara-poza.jpg
Vopsea profesionala pentru colorarea parului din zonele intime, de la Betty Beauty.

Betty Fun:
      NUANTA: ROZ TRANDAFIRIU
      Special pentru femei: zona inghinala.
      Fara fluiditate de prelingere.
      Poate sa coloreze orice nuanta de par.
      Acopera in intregime chiar si firele de par albe.
      Nu contine: Amoniac, Parabeni, Resorcinol si nici PPD.
      Este un produs cosmetic obtinut din ingrediente naturale.
      Produsele Betty Beauty™ nu sunt testate pe animale.
 

Efecte:
      Viata inseamna iubire, iar iubirea ingenua se naste din prospetimea florilor de trandafir si din vigoarea primaverii. Patrunde in mirajul inocentei si al puritatii, al bucuriei si al amuzamentului! Impreuna cu Betty Fun vei gasi optimismul de a vedea totul in roz.

Folosire:
      Pentru cele mai bune si mai sigure rezultate te rugam sa citesti inainte de vopsire prospectul din interiorul kit-ului Betty Fun! Kit-ul Betty Fun cuprinde: instructiuni de folosire, vopsea “betty color fun ”, crema depigmentanta “betty lightening creme1”, crema de fixare “betty developing creme2”, spatula, tavita de amestec si, celelalte accesorii necesare. Pentru o aplicare corecta folositi betty color numai in zona sigura (Safe zone). Aceasta este suprafata formata de triunghiul al carui varf porneste din osul pubian si se extinde in sus, de-a lungul liniei bikinilor pana la limita parului crescut in aceasta zona. Pentru rezultate bune, tundeti parul din afara zonei sigure.


      1. DEPIGMENTAREA PARULUI
     Aplicati o crema grasa pe marginea exterioara a liniei parului pentru a preveni patarea. Deschideti “betty lightening creme1” si stoarceti sub forma unui cerc de 2,5 cm, in tavita de amestec. Deschideti “betty developing creme2” si stoarceti sub forma a doua cercuri, fiecare de 2,5 cm in tavita de amestec (raport de 2:1). Folosind spatula, amestecati energic pana la omogenizarea completa a celor doua componente (cca. 1 min). Acoperiti bagheta cu mixtura. Aplicati cu o miscare de jos in sus, pe par, conform. Nu aplicati pe zona genitala (labii)! Daca simtiti arsura sau iritatie, spalati! Daca aveti culoarea parului deschisa pana la medie lasati mixtura 20 minute. Daca aveti culoarea parului inchisa pana la foarte inchisa lasati mixtura 30 minute.
      SFAT DE ACCELERARE bettyTM: Pentru accelerarea depigmentarii parului, precizat sus, dupa ce aplicati mixtura de albire, puneti o mica bucata de celofan de bucatarie si inveliti zona. Folositi un uscator de par si incalziti usor zona 5-10 min. La final, folositi un dus si spalati bine zona. Nu folositi sapun, sampon sau gel de dus. Acestea pot duce la estomparea culorii. Uscati-va cu prosopul.
     

      2. COLORAREA PARULUI
      Dupa spalarea tavitei de amestec si a baghetei de aplicare, deschideti "betty color fun " si stoarceti sub forma unui cerc de cca. 2,5 cm in tavita de amestec. Daca aveti par bogat, folositi mai multa vopsea. Aplicati crema grasa pe marginea exterioara a liniei parului pentru a preveni patarea. Acoperiti din abundenta bagheta cu amestecul obtinut. Aplicati cu o miscare de jos in sus, pe parul intim. Nu aplicati pe zona genitala externa (labii)! Daca simtiti vreo arsura sau iritatie, spalati imediat. Lasati culoarea, pe parul depigmentat, timp de 20-30 minute. Cu cat lasati mai mult culoarea cu atat aceasta va fi mai vibranta.      
       SFAT DE ACCELERARE bettyTM: Pentru accelerarea colorarii parului, precizat sus, dupa ce aplicati vopseaua, puneti o mica bucata de celofan de bucatarie si inveliti zona. Folositi un uscator de par si incalziti usor zona 5-10 min.
      Folositi dusul si spalati zona. Uscati-va cu prosopul. Daca aveti pete de culoare pe piele sau maini, spalati bine cu apa si sapun pana la disparitie. Evitati sa folositi sapun pe suprafata parului. Produsul este destinat in exclusivitate numai pentru uz extern.

Rezultate:
      Daca produsul este utilizat corect, culoarea poate rezista pana la 4-5 saptamani. Un kit de Betty Fun ar trebui sa asigure peste 3 aplicari, in functie de cantitatea folosita pentru a acoperi zona dorita. Nu se curata pe haine, nici transpiratia si nici o alta activitate corporala nu duce la deteriorarea culorii.

Pret: 102,00 lei

/layout/standard/images/contacteaza-furnizorul.jpg